Gáspár Laci is beszállt a G.w.M és Szabyest közötti vitába

Gáspár Laci
Vágólapra másolva!
Gáspár Laci is üzent Szabyestnek, miután a tinisztár az ő nevét is belekeverte a G.w.M-mel való vitájába.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Szabyest egy zenei műsorban durván szidta G.w.M-et és a magyar közízlést, amit a rapper sem hagyott szó nélkül. Az egymásnak való üzengetésben felmerült Gáspár Laci neve is: "Ja és jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes páros vagytok,

miután egy dalt mentor létére képtelen helyesen előadni. Magától kellett volna lemondania a lehetőségről, de az arcoskodás ment helyette" – írta Szabyest.

Szabyest Fotó: Hirling Bálint - Origo

Gáspár Laci most egy Instagram-sztoriban válaszolt hosszan, azt írta, alapvetően nem szeretne belekeveredni a vitába, de ha már megszólították, muszáj reagálnia. "Most azt hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem,

Amit te tudsz, az a semmi. Manapság bármelyik panelban összeraknak a 14 éves gyerekek ilyeneket" – támadta Szabyestet.

Gáspár Laci Forrás: Instagram, Gáspár Laci

Az énekes aztán arra is kitért, hogy valóban hibázott, amikor a Gyöngyhajú lányt Zöldhajú lánynak énekelte, de azért többet letett már az asztalra. "Ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 évben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. Te mit csináltál ezalatt?

Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valamit. De te, te fiam, te nem tudsz semmit. Szóval inkább hallgass el!" – írta Gáspár Laci.