Jákob Zoltán milliárdos kétségek közt vergődve hozott hatalmas döntést

Jákob Zoltán és Betti, Nagy Ő Bachelor
Vágólapra másolva!
A dúsgazdag üzletembernek még válaszokra van szüksége ahhoz, hogy kiderüljön tényleg A Nagy Ő nyertese számára az igazi - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Bár A Nagy Ő forgatása már hónapokkal ezelőtt véget ért, Jákob Zoltán és választottja, Betti nem tudták megkezdeni az igazi ismerkedést csak két hete, amikor a tévében is leadták az utolsó részt - írta a Ripost.

Az elmúlt napokban bele is csapott a randizgatásba a milliárdos üzletember és új kedvese, de egyelőre még nem biztosak a jövőjüket illetően. Jákob egészen Dubajig repült, hogy tisztázza a gondolatait.

Már nincsenek is együtt?

Jákob szóló utazása miatt meg is indultak a találgatások a neten. Az üzletember, hogy enyhítse rajongói kíváncsiságát, kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahol az egyik rajongó nekiszegezte a kérdést, hogy jó kapcsolatban vannak-e még Bettivel.

- árulta el történetében az üzletember.

Kiderült az igazság

A Ripost elérte Jákob Zolit, és a milliárdos üzletember elárulta, hogy Dubajban rengeteget gondolkozott a kapcsolatán Bettivel, és nagy döntésre jutott.

"Dubajban sokat merengtem a kapcsolatomról Bettivel. Vegyes érzések vannak most bennem, kedvelem őt, mert nagyon kedves hozzám. De vannak hozzá bizonyos kérdéseim, melynek megválaszolásával eloszlathatja a kétségeimet."