Összebújós fotóval árulta el magát Krausz Gábor és Mikes Anna

Dancing with the Stars, DWTS, tévéműsor, tv, élő adás, táncos műsor, hírességek, TV2, 2023. 11. 25.
Vágólapra másolva!
Hétvégén véget ér a Dancing with the Stars negyedik évada, melynek egyik döntőse Krausz Gábor és Mikes Anna, akik gőzerővel készülnek a végső megmérettetésre. Már a kezdetek óta sokaknak szemet szúrt, hogy milyen nagy az összhang a táncpár között, ezért sokan drukkolnak nekik, hogy egymásban találják meg a szerelmet. Most viszont érdekes dologra figyeltek fel a követők a páros legújabb közös fotóján, érdekes elmélettel álltak elő.
Vágólapra másolva!

A táncos show kezdetén maga Krausz Gábor sem gondolta, hogy egészen a döntőig jut csinos táncpartnerével, Mikes Annával, ezért nagyon hálás és megtisztelőnek tartja, hogy a nézők bizalmat szavaztak neki és idáig eljuttatták. Valóban hétről hétre sokat fejlődik a sztárséf, egyre jobban élvezi a táncot, de a hétvégén véget ér a verseny.

Mikes Annával szemmel láthatólag nagyon jó a viszonya, szinte már mindent tudnak egymásról, igazán közel kerültek egymához. Ezért sokan drukkolnak azért, hogy válása után Krausz Gáborra is rátaláljon a boldogság, mégpedig táncpartnere személyében. Ők érdemben ezekre a felvetésekre még nem reagáltak, viszont a követőik most érdekes dolgot vettek észre Mikes Annán, ami miatt valószínűleg nincs köztük több, mint barátság.

- írta az összebújós képük mellé Krausz Gábor, aki nagyon hálás az emberek támogatásáért.

- vetette fel a kérdést egy követő, amire érdekes válaszok érkeztek.

- válaszolt egy másik kommentelő, aki úgy véli, hogy Mikes Anna jegyben járhat, sőt, akár férjnél is lehet, ezért kizártnak tartja, hogy Krausz és a táncosnő között bármilyen romantikus viszony lenne.

Passzolotok egymáshoz ám nagyon is" - özönlöttek a hasonló üzenetek azok után is, hogy valaki konkrétan megírta, hogy Mikes Annának van párja. A táncosnő jobb kezén lévő gyűrűsujján valóban ott egy gyűrű, ami a legtöbb képen jól látható, és szinte folyamatosan hordja azt.