Váratlan döntést hozott Tücsi és Sofron István

Tücsi és Sofron István
Vágólapra másolva!
Korábban is előfordult már, hogy Tücsi szerelmét, Sofron Istvánt külföldre szólította a munkája, a páros évek óta távkapcsolatban él, ami nem mindig könnyű számukra.
Vágólapra másolva!

Sofi válogatott jégkorongozóként kapós sportolónak számít, és úgy döntött, hogy a következő szezonra is elfogadja a csíkszeredai csapat hívását. A munkája így újra hosszú ideig Romániához köti.

" A következő pár hónap a túlélésről fog szólni. Rengeteg munkám van, a kislányunkkal, Naruskával is egyedül leszek, Sofi közben izgatottan várja, hogy ismét jégre lépjen, de az ünnepekre hazajön, így a szentestét együtt töltjük majd" – kezdte Tücsi a hot! magazinnak.

Tücsi és Sofron István régóta külön élnek Forrás: Tücsi/Instagram

Korábban mindig találtak lehetőséget arra, hogy meglátogassák a családfőt a hokibajnokság ideje alatt, ezúttal azonban erre nem lesz idejük.

Ezenkívül sok a munka a két vállalkozásommal, rengeteg videót forgatok, így idén sajnos nem tudunk Sofival tartani" – mesélte a műsorvezető.

Nagyon kevés idejük jut egymásra

A távkapcsolat soha nem könnyű, Tücsiék esetében sem az, hiszen több száz kilométerre lesznek egymástól.

Szerencsére a jégkorongban mindig szeptembertől március közepéig tart a szezon, így a nyaram szabad; olyankor pótoljuk be azt az időt, ami szezon közben kimaradt a kapcsolatunkból – árulta el a válogatott sportoló.

Tehát az énidőt, mint olyat, egyelőre nem ismerem" – tette hozzá Tücsi.