Tóth Gabi érezte Kóbor János jelenlétét

Vágólapra másolva!
Tóth Gabi a Gyöngyhajú lányt adta elő a Petőfi Zenei Díj gáláján, elmesélte, milyen élmény volt. 
Vágólapra másolva!

Sokkal jobban sikerült az Omega-dal előadása Tóth Gabinak, mint egykor Gáspár Lacinak (aki zavarában zöldhajú lányról énekelt), itt meg tudja nézni a fellépést:

Tóth Vera szerint nincs vita. a tehetség - az tehetség. "Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget" - írta lelkesen.

Facebook

Tóth Gabi most a Borsnak elmondta, milyennek érezte a fellépést. "Nagyon megtisztelő volt már a felkérés is. Azt jelentette számomra, hogy hisznek abban, hogy méltó lesz a produkció mind Kóbor Jánoshoz, mind Adamis Annához... Amikor felléptem a színpadra, és megszólalt a zene,

egy közvetítő, az isteni énekünk szólalt meg. Benne volt a szívem, a lelkem ebben a produkcióban, és lehet furcsa, amit mondok, de nem csak Kóbor János hangját hallottam, hanem végig éreztem a jelenlétét is" - fejtette ki Gabi, azután megemlítette: csak akkor vette észre, milyen hatást gyakorolt az előadása másokra, amikor meglátta Adamis Anna könnyeit kicsordulni, illetve többen is elérzékenyülve gratuláltak neki.

"Valóban ez volt életem egyik legszebb és legmeghatóbb színpadi élménye, amit viszek magammal tovább, amiből majd lehet töltekezni" - tette hozzá.