Kiderült, hogy kérte meg a magyar zenész Cinthya Dictator kezét

Cinthya Dictator
Vágólapra másolva!
Molnár Tominak alaposan sikerült meglepnie Cinthya Dictatort azzal, hogy a tengerentúli utazásuk során megkérte a kezét.
Vágólapra másolva!

"Nem tervem sokáig húzni a vőlegényszerepet, de néhány hónapig biztosan így fog maradni. Volt egy háromhetes amerikai túránk és ott egy Selvation Mountain elnevezésű, színes, festett domb bizonyult tökéletes helyszínnek a lánykéréshez.

– kezdte a Palikék világa by Manna című műsorban Molnár Tomi, aki jó ideje kereste már a lehetőséget arra, hogy feltegye a nagy kérdést.

Forrás: Cinthya Dictator/Instagram

Egyébként Cinthyával éreztem először azt, hogy gondoskodni akarok róla. Ez a fajta odaadás bennem előtte nem indult el" – vallotta be a műsor felvételén Tomi, aki elismerte, nem teljesen a tervei szerint alakult a lánykérés.

"Amerikában egyébként egy videoklip is készült és a Selvation Mountain egy olyan helyszín volt, ahol az egyik jelenet forgott. Az így vagy tökéletes című dalhoz készítettük a klipet, aminek az utolsó sora így hangzik: "Amikor arra vágysz, hogy valaki más lehess, elvesztegeted azt, aki vagy. Pedig így vagy tökéletes nekem.

Újra lejátszottam a dalt úgy, hogy a hangszórót felcsatoltam az övtartómra, így szabad lett a pálya a gyűrűhöz" – magyarázta az énekes, aki végül benyúlt a zsebébe a gyűrűért, de ezt az éppen őt kamerázó kedvese nem vette jó néven, hiszen a zenésznek még javában gitároznia kellett volna a felvételen. „Tomi, mit csinálsz? Hülye vagy?" – kérdezte Cinthya, aki egyébként megkövülve fogadta a gyűrű látványát és hosszú másodpercekig egy szót sem szólt, majd igent mondott.