Sokakat felidegesíthet Berki Mazsi legutóbbi kijelentése

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi személye általában megosztja a nyilvánosságot, van aki sajnálja, hogy fiatalon özvegy lett, míg mások kritizálják a fényűző életmódja és új párkapcsolata miatt. Az özvegyet egyáltalán nem érdekli a rengeteg kritika, előszeretettel dicsekszik a luxusnyaralásaival, drága holmijaival és most már azzal is, hogy szerinte ő milyen jó édesanya. Berki Mazsi maga is érzi, hogy legutóbbi kijelentésével nem lesz népszerű a kisgyerekes anyukák körében.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi egyedülálló anyaként neveli Berki Krisztiánnal közös kislányukat, Emmát, akit szinte mindenhová visz magával. Magánéletükről egyre ritkábban oszt meg információkat, közösségi oldala szinte csak hirdetésekből áll, most mégis elárult egy olyan dolgot, amiről ő maga is úgy gondolja, nem lesz népszerű.

Szeretek főzni, jól is megy, legalábbis mások ezt mondják.

Igyekszem változatosan, egészségesen főzni neki, de nem tiltom a cukortól sem. Szerintem a mértéken van a hangsúly" - válaszolta a Bors érdeklődésére Berki Mazsi, aki azt is elárulta, hogy milyen kapcsolatban van Gáspár Győzővel, akivel nemrég egy forgatáson találkoztak és ott készült róluk közös fotó is.

Berki Mazsi szinte mindenhová magával viszi a kislányát Forrás: Berki Mazsi Instagram