Tóth Gabiék válása miatt a közös munkának is vége lehet

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nemcsak a házasságuknak, de a közös munkának is véget vetett Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az egykori álompár ugyanis az énekesnő nővérével, Verával és férjével, Pauli Zoltánnal közös vacsoraesteket tartottak Palkonyán, ám a jelek szerint a szakítással ez a rendezvénysorozat is véget érhet - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Miután a Tóth nővérek mind a ketten egy-egy gasztro szakember mellett találták meg a boldogságot, kapóra jött az ötlet, hogy ezt kihasználva négyen közös projektbe kezdjenek, pláne, hogy a főzés szenvedélyének köszönhetően Krausz Gábor és Pauli Zoltán is hamar megtalálták az összhangot és barátok lettek.

A két énekesnő pedig Pauli lakáséttermében állt újra közösen színpadra, amely páratlan élménnyel ajándékozta meg a betérőket.

Két évvel ezelőtt hirdették meg először a SisterAct & the Boys néven az exkluzív vacsoraesteket, ahol a két séf ötfogásos vacsoraesttel és borkóstolóval készült, miközben a lányok zenészek kíséretével szórakoztatták a közönséget.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor/Instagram

A legutóbbi dupla rendezvényt július 28-án és 29-én tartották, amikor is a lap információi szerint Gabi és Gábor házassága már messze volt a tökéletestől, ám a dupla telt ház miatt fenntartották a látszatot. Őszre azonban nem hirdettek meg új SisterAct & the Boys rendezvényt; bár szeptember 23-án lesz egy est, de az már csak Élményvacsora Tóth Verával és Pauli Zolival néven fut.