"Fogjátok be sztárok!" - dühös videóval üzent Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián: „Már nagyon várom, hogy oltár elé vezethessem Zsuzsikát”
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián élő adásban, egy hosszú videóval reagált az édesapjáról, Zámbó Jimmyről keringő sztorikra: miután Delhusa Gjont hazugnak nevezte, másokat is megszólított.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián hosszú élő videóban mesélt az édesapjáról a Facebookon, és reagált a róla szóló történetekre is, amelyek mostanában egyre-másra látnak napvilágot.

Az énekes Delhusa Gjont már korábban hazugnak nevezte egy kommentben, és most is csak ezt tudta mondani annak kapcsán, hogy Delhusa állította, Jimmy tetemes összeget kért tőle kölcsön a halála előtt. "Annyit tudni kell, hogy apukám a halála előtt dupla Sportcsarnokot töltött meg, volt neki egy műsora... minden hétvégén ment koncertezni Felvidéktől, Erdélytől kezdve... Nem tudom, hogy miért lett volna szüksége neki pénzre...

– magyarázta Krisztián.

Zámbó Krisztián Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

Előtte többek között Pataky Attilát és Lagzi Lajcsit is megnevezte, akik szerinte hazugságot terjesztenek Jimmyről. "Ugye az van, hogy Pataky Attilára ráfogta a fegyvert valami pitlák dolog miatt, adták le, ami miatt a Pataky Attila mindig izzad álmában, és rémálmai vannak.

Egy olyan embertől, aki ufókat lát... Drága Pataky barátom, én tudom, mi volt az a balhé, és ezt a régi feleségeddel beszéld meg!... Ne merd az édesapámat te se megalázni, és beszélni róla úgy, mintha egy félelmetes, veszélyes ember lett volna. Nem volt az" – mondta.

A teljes, majdnem félórás videó megnézhető alább vagy Krisztián oldalán.