Van egy páros, amely már régóta nem mutat közös képeket.

A Bors szerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor után újabb sztárpár házassága kerülhetett veszélybe. Király Viktor és felesége, Anita alig posztol együtt, hónapok óta nem is láthattuk őket egymás társaságában. Ez akár egy figyelmeztető jel is lehet, főleg, hogy korábban sülve-főve egymás társaságában jelentkeztek be a közösségi oldalaikon - írta a lap.

Király Viktortv2

"Kicsit fura nekem is, kirándulni Anita a gyerekkel meg barátokkal jár, apát soha meg nem említi" – írta valaki, míg egy másik hozzászóló bővebben is kifejtette a véleményét. "Mikor együtt voltak, minden héten randiztak, közös fotó, stb... Sosem maradhatott ki egy randiról sem a közös fénykép. Az elmúlt időkben ilyen nincs, maximum régi közös tartalmat osztanak meg, vagy a közös vállalkozásukkal kapcsolatban posztolnak, vagy néha Anita megjelöli 1-1 étteremben Viktort, de csak a kaja van lefotózva, Viktor sehol, pedig régen neki is mindig rajta kellett lennie a képen" – fogalmazott egy rajongó.

Bár vannak gyanús jelek, a legtöbben mégis remélik, hogy csak tudatosan kevesebbet akarnak szerepelni a közösségi médiában. Mindenesetre Király Viktor még hordja a jegygyűrűjét, így valószínűsíthetjük, hogy csupán a magánéletük megóvása érdekében döntöttek úgy, hogy kevesebbet szerepelnek együtt.