Újabb részletek derültek ki Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányáról

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Ahogyan azt korábban írtuk, Horányi Juli éles kritikát fogalmazott meg korábban Rúzsa Magdi legújabb klipjéről és azzal vádolta, hogy lemásolta az ő korábban készült videóját. Az énekesnő finoman fogalmazta a lopás vádját, később azt mondta, hogy nem Rúzsát, hanem a gyártó céget okolja a két videoklip hasonlósága miatt. Most egy harmadik fél, Rácz Gergő és Orsovai Reni is érintetté vált az ügyben, akik tegnap egy képet osztottak meg legújabb klipjükről, melyet szintén ugyanazon a helyszínen forgattak, mint a két énekesnő.
Vágólapra másolva!

Rácz Gergő és a Sztárban sztár tavalyi évadából is ismert Orsovai Reni évek óta dolgoznak együtt. Az énekesek valamilyen okból a kunbaracsi Vörös-kastély mellett fotózkodva hirdették a legújabb videójukat, mely alá özönlöttek a hozzászólások Horányi Juliék botránya miatt.

Ma már teljes egészében megtekinthető Rácz Gergő és Orsovai Reni legújabb videoklipje, melyben a kastély egyáltalán nem tűnik fel. Az énekes valószínűleg csak viccnek szánták a tegnapi bejegyzést, bár ezzel ki is gúnyolta a Rúzsa Magdi klipje miatt hisztériázó énekesnőt, aki egyelőre még nem reagált a történtekre.