Élete legszörnyűbb időszakáról beszélt Németh Kristóf - videó

Németh Kristóf
Vágólapra másolva!
Németh Kristóf és felesége régi vágyukat valósították meg, Szentendrén építettek házát. Ebbe az otthonba érkezik második közös gyerekük, akit nyárra várnak. A színész most élete egy nehéz időszakáról beszélt, arról az időszakról, amikor kiderült, első felesége válni akar.
Vágólapra másolva!

Első gyerekének édesanyjával való megismerkedéséről, és a válásukról beszélt a színész Kadarkai Endre NEMEK IGENJE - Öt legfontosabb nő Németh Kristóf életében című videójában.

Mert azt gondolom, hogy én boldoggá tudnálak tenni. Elkezdtünk együtt járni, együtt élni, egy idő után felköltözött Budapestre, összekötöttük az életünket, megfogant a gyermekünk és összeházasodtunk. Ez egy-másfél év leforgása alatt történt – emlékezett vissza a színész, hozzátette, gyerekük hároméves volt, amikor felesége közölte, válni szeretne.

Ilyen, hogy egyszer csak azt mondják, hogy »nem kellesz«, azelőtt sosem volt, és annak ellenére sem kellesz, hogy közös gyerekünk van... - mesélte Kristóf, akinek ezután volt egy "megcsúszósabb időszaka". "Vadulás, második kamaszkor, korai középkori válság. Én nem kaptam észbe, a környezetem szólt, hogy vigyázzak. Vannak helyzetek, amikor egy barát szól, hogy ezt nem így kéne, nehogy szenvedélybeteggé váljon az ember. Oda kellett figyelnem elsősorban és legfőképpen a fiamra. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mellette és vele műveltem, amikor elmentem bulizni, csajoztam, és nem volt fontos hazamenni akár még reggel sem. Ami a valóságos nagy változást elhozta az életembe az volt, hogy az utolsó feleségemmel, Zitával összekötöttük az életünket" – mondta őszintén a családapa.