Aggasztóan viselkedik Marics Peti

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Marics Peti a ValMar egyik fellépésén komoly bokasérülést szenvedett, miközben a színpadon ugrált és kibicsaklott a bokája. Hamar kiderült, hogy törést is szenvedett, így ágynyugalomra kötelezték, lábát begipszelték. Marics már úgy érzi, hogy újra képes koncertezni, így visszatért a színpadra, de sokakat aggaszt a viselkedése.
Vágólapra másolva!

Június 22-én lépett színpadra a Budapest Parkban Valkusz Milán és Marics Peti, akiknek ez az este eléggé felforgatta a nyári koncertterveiket, amikor Marics bokája eltörött a színpadon. Azóta az énekes pihentette törött végtagját, kénytelen is volt, hiszen begipszelték a lábát. A napokban azonban bejelentette visszatérését, már több fellépésen is részt tudott venni a múlt héten.

Korábban óva intették az orvosok attól, hogy túl korán visszatérjen, de a fekvőgipszes időszakot szigorúan betartva pihent. Elvileg két hónapra lenne szüksége a teljes felépüléshez, ő mégsem szerette volna az egész nyarat ágyhoz kötve tölteni és cserbenhagyni a rajongókat, ezért a múlt héten már négy fellépésen is részt vett. Marics az orvosával egyeztetve járógipszet kapott, így tud már színpadra állni Valkusz Milánnal, de sokan aggódnak az énekes állapota és a színpadon látottak miatt.

A sok fellépés és feszített tempó önmagában sem kedvez a teljes gyógyulásnak, hiszen még most is látszik az énekes lábán, hogy csúnya zúzódásokat szenvedett, de az méginkább aggasztó, hogy hiába van szék számára a színpadon, ő a koncert hevében mégis sokszor felkel, sőt ugrál is az ép lábán, így kitéve magát egy újabb sérülés veszélyének - írja a Bors.

Marics Peti és Valkusz Milán, azaz a ValMar újra koncertezik, de Marics állapota miatt aggódik a közönségük Forrás: Valkusz Milán/Instagram