Kiderült Király Viktor és felesége nagy titka

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Már hónapok óta megy a találgatás, vajon mi történhetett Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita között, akik az eddigi információk alapján jóideje külön is élnek egymástól. A párosnak van egy hároméves kisfia, akit az édesanyja vitt magával. Bár a kezdetekkor Király Viktor szűkszavúan elismerte, hogy gondok vannak közöttük, részleteket nem árult el arról, hogy mi okozta a problémát és a különélésről sem nyilatkozott. Akkor elmondta, hogy dolgoznak a kapcsolaton, valóban így is tettek, de az utóbbi időben feltűnően kerülik egymás társaságát, minden jel arra utal, hogy végleg véget vetettek a házasságuknak, sőt, azt is pletykálták, hogy Virág Anitának máris új hódolója akadt.
Vágólapra másolva!

Év elején kezdték híresztelni, hogy Király Viktor és felesége kapcsolata megromlott, azt is több forrás megerősítette, hogy külön költöztek egymástól. Egy ideig próbálták tagadni a dolgot, majd Király Viktor szűkszavú nyilatkozatban elismerte, hogy valóban válságba került a házasságuk.

Gyerekünk boldogsága és nyugalma számunkra a legfontosabb, ezért arra kérjük a média munkatársait, hogy ezt fogadják el." - nyilatkozta korábban az énekes, aki eleinte feltűnően harcolt a szerelméért, de az utóbbi időben úgy tűnik, feladta a küzdelmet.

2019-ben jegyezte el feleségét Király Viktor, nagy volt közöttük a szerelem. Elmondásuk szerint küzdenek a házasságukért Forrás: Instagram/Király Viktor

A híresztelések szerint akkor romlott meg ennyire a házasságuk, amikor Király Viktor elhagyta családját az Ázsia Expressz forgatása miatt, mely nagyon hosszú idő volt a kisgyerekes anyának. Valószínűleg már előtte is lehettek problémáik, de a távolság, a kommunikáció hiánya elmélyítette ezeket a gondokat.
A rossz viszonyra akkor derült fény, amikor feltűnően egyre kevesebb közös képet osztottak meg a közösségi oldalaikon, majd Király Linda, a zenész nővére kikövette sógornőjét, nem kedvelte bejegyzéseit és nem is írt hozzá kommentárokat, ami előtte rendszeres volt nála.

A teljes igazságot azóta sem tudni, ahogy azt sem volt-e szerepe a válságukban harmadik félnek valamelyikük részéről, ahogy azt sem, hogy próbálkoznak-e még a kapcsolatuk megmentésével. Az biztos, hogy eleinte Király Viktor nagyon igyekezett, sokat vitte randevúra feleségét, rengeteg romantikus gesztust tett felé. Több fotót is közzétettek ezekről a meghitt pillanatokról, sőt, még Király-Virág Anita születésnapját is együtt töltötték márciusban, azt követően pedig kettesben utaztak Törökországba, hogy újra elmélyítsék kapcsolatukat.

A 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár, akiknek gondjaik adódtak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat" – mesélte áprilisban Király Viktor, aki az utazás után úgy érezte, van még esélyük és mind a ketten ugyanazt akarják.

Király-Virág Anita Isztambulban próbálta helyrehozni házasságát Király Viktorral Forrás: https://www.instagram.com/anita_virag/

Majd Király-Virág Anita hirtelen közzétett egy sejtelmes bejegyzést, mely arra engedett következtetni, hogy újabb mélypontra kerültek, többek szerint egyértelműen Király Viktornak szólt az üzenete.

Mi az, ami kell...és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz) és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy "hátha mégis"... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek – akár látod, akár nem" - írta egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésében a zenész felesége, majd hirtelen megváltozott mindkettőjük viselkedése.

Újabb mélypontra juthatott a kapcsolat, Király-Virág Anita sokatmondó idézettel tudatta, hogy vége Forrás: Virág Anita/Instagram

A következő oldalon megtudhatja, hogy miért nem békül már ki a házaspár, a folytatásért lapozzon!