Másodszor is férjhez ment Orosz Barbara

Orosz Barbara az esküvőjén
Vágólapra másolva!
Orosz Barbara itthon is hozzáment a férjéhez a márciusi párizsi esküvőjük után.
Vágólapra másolva!

Orosz Barbara márciusban titokban ment férjhez francia párjához, a ceremóniára Párizsban került sor. Most másodjára is összeházasodtak, ezúttal a Festetics-kastély parkjában 55 vendég előtt – de elvileg lesz még egy harmadik esküvőjük is Franciaországban.

Orosz Barbara az első esküvőjén Forrás: Instagram/Orosz Barbara

"Volt egy megállapodásunk, miszerint – a párizsi, hivatalos házasságkötésünket követően – ő szervez egy esküvőt Franciaországban, aztán én is szervezek egyet itthon. Ennek praktikus oka is volt, méghozzá, hogy a családjainknak és barátainknak ne kelljen ide-oda utazniuk. Illetve ezzel

akikkel persze, a jövőben igyekszünk majd minél több időt együtt tölteni" – mondta erről Orosz Barbara, hozzátéve, hogy csak a helyszíneket választották ki közösen, más részletet nem nagyon osztottak meg a másikkal.

"A szertartást az egyik kedvenc rádiósom, kollégám, egyben barátom, Dénes Tomi tartotta, aki még azt is felidézte, hogyan találkoztunk és szerettünk egymásba a kedvesemmel.

Az esküvő épp olyan volt, amilyet szerettem volna. A férjem nem győzött dicsérni, amiért egyszerre volt elegáns, könnyed, bohém, éppen, mint mi" – mesélte a Mokka műsorvezetője a Story magazinnak.