Szexuális zaklatás miatt perelték be a népszerű énekesnőt

Los Angeles, 2020. január 27. Lizzo amerikai énekesnő érkezik a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Vágólapra másolva!
Újabb világsztár nézhet szembe a bíróságon olyan súlyos vádakkal, melyek akár derékba törhetik eddigi karrierjét. Egy ideje egyre több ismert ember ellen lépnek fel szexuális zakalatás vádjával, legutóbb Kevin Spacey ügye zárult le, számára szerencsés ítélettel. Most a hatalmas testsúlyáról ismert énekesnőt, Lizzót perelték be szexuális zaklatás vádjával, de egyéb súlyos vádakat is felhoztak ellene saját táncosai.
Vágólapra másolva!

Durva vádak érkeztek a napokban az amerikai színes bőrű Lizzo ellen, akit három korábbi táncosa perelt be szexuális zaklatás miatt. A keresetet Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez együttesen nyújtották be a Los Angeles-i bíróság felé, akik 2021 és 2023 között dolgoztak együtt az énekesnővel, illetve ebben az időszakban érték őket komoly sérelmek.

Lizzo ellen súlyos vádakat hoztak fel egykori táncosai Forrás: instagram.com/lizzobeeating

A három nő nemcsak azt kifogásolja, hogy szexuálisan megalázó helyzetbe hozták és kényszerítették őket azzal, hogy számukra kényelmetlen és felkavarós szexshow-kon kellett részt venniük. Az ügyben leginkább Arianna Davis táncosnő sérült, aki elmondása szerint

Lizzo kényszerítette őt egy fellépés során, hogy fogdossa az egyik előadó melleit, hiába kérte, hogy ne kelljen magát ilyen megalázó helyzetbe hoznia.

Davis azt is nehezményezte, hogy Lizzo álszent módon a túlsúlyos nőkért áll ki nyilvánosan, miközben az ő testalkatára és túlsúlyára folyton becsmérlő megjegyzéseket tett.

A táncosok Lizzón kívül beperelték az énekesnő vezető tánckoreográfusát és produkciós cégét is, a kínos ügy nyilvánosságra kerülése óta még egyikük sem reagált a vádakra. Lehet jobban tennék, ha megszólalnának, ugyanis máris negatív hatásai vannak rájuk nézve, ugyanis Beyoncé is elég gyorsan állást foglalt a hírek hallatán.

Az énekesnő burkoltan fejezte ki véleményét a Lizzo körüli botrányról, ugyanis az egyik legutóbbi koncertjén kihagyta egyik dala szövegéből, melyben eredetileg Lizzó nevét is említi több másik énekesnő neve mellett - írja az Independent.

Beyoncé talán csak szeretne elhatárolódni a szexuális zaklatási botránytól azzal, hogy kihagyta Lizzo nevét a dalából Forrás: Getty Images for Parkwood/Kevin Mazur