Életveszélybe sodorta magát a TV2 sztárja

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor, Gubik Petra
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Sztárban sztár győztese, Gubik Petra nemrég esett át egy fájdalmas szakításon, amelyen sajátos módon próbálja túltenni magát. A színész-énekesnő az óriási csalódást követően sokat utazik, próbálja elterelni a gondolatait, most azonban kipróbált egy igazán veszélyes dolgot, amiről videót is mutatott.
Vágólapra másolva!

A TV2 show-műsorának első női győztese Gubik Petra nemrég tudta meg, hogy párja megcsalta őt. A színész-énekesnő egy podcast vendége volt, melyben volt párjának egyik szeretője döbbent rá, hogy arról a férfiról beszél, aki vele is kapcsolatban van. A nő lelkiismerete nem engedte, hogy ne figyelemztesse Gubik Petrát, aki bár összetört, nagyon hálás volt azért, hogy nem maradt benne egy hazug, rossz kapcsolatban.

Gubik azóta rengeteg utazik, hogy az segítsen neki a felejtésben és a gyógyulásban, a helyszínekről mindig mutat a követőinek valamilyen érdekességet. Most itthon látogatott el a Hármashatár-hegyre, ahol egy veszélyes extrémsportot próbált ki. A felvételeken látszik, hogy a színésznő nagyon izgult, de mire földet értek már önkívületi állapotban volt és boldogan mesélte, hogy mennyire fantasztikus élményben volt része.

Gubik Petra igyekszik túltenni magát a szakításon Forrás: Gubik Petra/Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.