Új hírek az intenzív osztályra került Körtvélyessy Zsoltról

Körtvélyessy Zsolt
Vágólapra másolva!
Nemrég operálták a színészt, a combján keresztül vezettek be egy katétert a szíve felé, mellyel megszüntették a keletkezett szűkületet. Kiderült; egy bakteriális fertőzés okozta a problémát.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Zsolt jelenleg is kórházban van, bizakodva nyilatkozott állapotáról.

Ma megyek egy újabb vizsgálatra, de előreláthatólag ezen a héten még nem mehetek haza – mondta a Borsnak a színész. "Az antibiotikumos kezelésem jelenleg még tart, minden nap kapok egy lórugásnyi gyógyszert. Folyamatos ellenőrzés alatt állok, és úgy tűnik, hogy a baktériumot csaknem teljesen sikerült már megszüntetni a szervezetemből. Szerencsére étvágyam van, hála istennek aludni is tudok, különösebb panaszom nincs azon túl, hogy gyengécske és fáradékony vagyok. Eddig tilos volt fölkelnem az ágyból, csak a mosdóig mehettem el. Olvasok és rádiót hallgatok" – folytatta a művész, akinek sokat segített, hogy láthatta unokáját.

Ide a kórházba nem hozhatta föl, de leszöktem az udvarra, hogy végre láthassam Lilikét, egyszerűen nem bírtam ellenállni, hogy magamhoz öleljem. Rengeteg feladat vár rám a következő időszakban, addig rendbe kell jönnöm. De hiszem, hogy így is lesz!"

Forrás: Körtvélyessy Zsolt/Facebook