Kiderült, mi van Shakira és Lewis Hamilton között

"Elvis" Red Carpet - The 75th Annual Cannes Film Festival Vertical
Shakira attends the screening of "Elvis" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 25, 2022 in Cannes, France. (Photo by JB Lacroix / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Shakirát és Lewis Hamiltont az elmúlt hónapokban többször lehetett együtt látni, most egy ismerősük is nyilatkozott róluk.
Vágólapra másolva!

Shakirát a Gerard Piquével való szakítása után Tom Cruise-zal hozták össze, de mint kiderült, az énekesnő már a miami nagydíjra is a Forma-1-es versenyző, Lewis Hamilton miatt látogatott el.

Shakira Forrás: Full Picture Agency via AFP/JB Lacroix/Jb Lacroix

Az elmúlt pár hónapban több helyszínen, közös nyaraláson is látták együtt Shakirát és Hamiltont, legutóbb Ibizára utaztak "titokban" – aminek nyomán természetesen meg is indult a találgatás, hogy mi van közöttük.

Lewis Hamilton Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel

"Shakira és Hamilton között mindig is szép barátság volt, de több is barátságnál. Mindketten tisztában vannak vele, hogy nem komoly a kapcsolatuk, ami teljes szabadságot ad nekik, hogy azt csináljanak, amit akarnak" – mondta egy ismerősük, Jodi Martin újságíró a Daily Mailnek.