Nagy bejelentést tett a TV2 két műsorvezetőjével kapcsolatban

TV2 Play sajtóreggeli, az idei őszi szezon digitális kínálata, őszi műsorok online házigazdái, Marty’s Local Kitchen & Bar, 2023.09.06.
Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetésekkel és rengeteg új műsorral indul az őszi szezon a TV2 csoportnál, mely nagy változásokat is jelent az eddigi évekhez képest. Most újabb nagy bejelentést tett a csatorna.
Vágólapra másolva!

Ma délelőtt egy hangulatos sajtóreggeli keretein belül mutatták be a két legnézetebb show-műsor, a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek! idei online riportereit. A TV2 úgy döntött nem változtat az eddig jól bevált szokásain, így továbbra is Nagy Réka és Gelencsér Tímea szolgáltatja az extra tartalmakat.

Nagy Rékával a Sztárban Sztár leszek!-ben, Gelencsér Tímeával pedig a Dancing with the Starsban találkozhatnak a nézők, a TV2 online felületén, a TV2 Play-en, akik az eddig megszokott mélyinterjúkkal és kulisszatitkokkal várják az érdeklődőket.

Továbbra is lehetőséget kapott Gelencsér Tímea és Nagy Réka, akik online riporterként működhetnek közre a két legnézetebb show-műsorban Fotó: Polyák Attila - Origo