Újabb hírek érkeztek a súlyos autóbalesetet szenvedő magyar zenekarról

Mehringer Marci
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is beszámoltunk róla, a Mehringer zenekar súlyos autóbalesetet szenvedett augusztus elején, miközben az Ördögkatlan Fesztiválra tartottak. Mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek, de egyikük mindenkinél rosszabbul járt, sokáig intenzív osztályon kezelték. A baleset következtében az összes hangszerük is odaveszett, majd Majka ajánlotta fel nagyvonalú segítségét a bajba jutott zenekar számára. Egy hónappal a baleset után most újra megszólaltak, így érzik magukat a történtek után.
Vágólapra másolva!

A Mehringer zenekar frontembere, Mehringer Marci elárulta, hogy vannak egy hónappal a súlyos baleset után és milyen terveik vannak a jövőre nézve, illetve a sokáig intenzíven ápolt dobosuk állapotáról is beszámolt.

Az állandó együttlét sincs meg, mindenki a tanulásra, munkára koncentrál. Egymást támogattuk az elmúlt időszakban, de örömmel mondhatom, hogy jól vagyunk" - magyarázta Mehringer Marci, aki nem tud elég hálás lenni a sok segítségért, amit kaptak a balesetet követően.

Szeretne minél hamarabb visszatérni, valószínű egy-két hónap és 100%-os lesz" - mondta a súlyos sérülésekkel intenzívre került dobosról Mehringer Marci.

A fiatal zenész elmondta, hogy szeretnék valahogy viszonozni a rengeteg segítséget, amit kaptak a nehéz időszakban, elsősorban a mentősök és a kórház munkáját szeretnék támogatni abból a megmaradt adományból, amit az ő segítségükre küldtek.

Ahogy eleve is szerettük volna, a maradék pénzt a Pécsi kórháznak és a Tolnai mentőszolgálatnak ajánljuk fel. Előbbinek olyan eszközöket vásároltunk, amiket kértek. Már csak az időpontot kell egyeztetnünk, hogy átadjuk" - zárta gondolatait a Borsnak Mehringer Marci.

A Mehringer zenekar a mentősöket szeretné támogatni Forrás: Mehringer Instagram