Kiderült, mire készül a börtönben Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
A folyton panaszkodó és trükköző Lagzi Lajcsi a próbálkozásai ellenére is börtönben kell maradjon, hiszen három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, mivel bűnösnek találták víz-, gáz- és áramlopás miatt. A trombitás a bevonulása előtt is ügyködött azon, hogy minél több pénzhez jusson, ezért hatalmas birtokát is árulni kezdte, most újabb gyanús dolog történt ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi elképesztő összegért árulta mocsai birtokát, mely sokáig a legdrágább ingatlanok toplistáján is megtalálható volt, hiszen 4,9 milliárdért próbált tőle megszabadulni. Most váratlan fordulat történt, ugyanis nem tudni, hogy miért, de a hirdetés eltűnt az ingatlanok listájáról.

Bár Lagzi Lajcsi már több alkalommal is megpróbálta eladni a birtokot, eddig sosem sikerült neki. Amennyiben lekerült a hirdetés az a család, vagy az ő döntése miatt történt, vagy mégis találtak rá vevőt, esetleg sikerült bérbeadni.

Az eddigi információk alapján azonban a család gondolhatta meg magát, sőt jelenleg is a mocsai birtokon lévő ingatlanban élnek. A helyiek szerint április óta nem nagyon volt mozgás Lagzi Lajcsi áprilisi börtönbe vonulása óta, de a trombitás volt felesége, Boglárka ritkán megjelenik a birtokon.

Lagzi Lajcsi korábban elszólhatta magát valódi terveiről Frizbi TV

A lányát, a fiait is rég láttuk, pedig napi kapcsolatban voltak az édesanyjukkal. Annak ellenére, hogy a mocsai birtokon maradtak az apjukkal, ide is gyakran jártak. Bogi külsőre ugyanolyan csinos, mint évekkel ezelőtt volt. Szerencsére összeszedte magát, de az arcán azért látni, hogy megviselték a történtek. Biztosan nyomja a lelkét, hogy a volt férje állítólag szörnyen rossz állapotban van" - idézi a Blikk az egyik helybéli lakost, aki nem tudta megerősíteni, hogy bárki ott lakna a családból jelenleg.

Azonban többen arra gyanakodnak, hogy Lagzi Lajcsi és felesége valójában kibékültek és a szabadulása után újra közös életet terveznek, ezért nem adják el mégsem a több milliót érő házat.