Kemény küzdelem után ők estek ki az Ázsia Expresszből

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb a feszültség az Ázsia Expressz negyedik évadában, ahol a ma esti adásból újabb páros volt kénytelen távozni.
Vágólapra másolva!

Újabb nagy esélyes távozott az Ázsia Expressz negyedik évadából, ami eddig csupa meglepetést és fordulatot tartogatott nemcsak a játékosok, hanem a nézők számára is. A hét játékospár közül már hárman kiestek, de két páros újabb esélyt kapott a részvételre, viszont Sipos F. Tamás és fia, Dani végleg távozni kényszerültek.

A versenyzők már tudják, hogy kiesésük végleges, nem kapnak újabb esélyt, ezért nagyon feszültek. Egyre több a taktika, kialakultak a bizalmi csoportok a játékosok között, így a ma esti hajsza előtt elég nagy vita kerekedett ebből a helyzetből.

Nagy Alekosz és a modellek, Kecskés Enikő és Kafi csúnyán össze is vesztek, a két lány durván megalázta a botrányhős valóságshow-szereplőt, akik azt mondták, ha választani lehetne, ki távozzon biztosan a műsorból, ők egyértelműen a vagyonőrt választanák. Mivel nem lehetett már rá szavazni, ezért Hegyes Bercit és Vágner Fannit küldték hajszázni, akik Völgyi Zsuzsiékkal és Nagy Alekoszékkal mérték össze erejüket, végül Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi kerültek ki vesztesként, így ők távoztak a műsorból.