Furcsa dolgot mondott Azahriahról Deák Bill Gyula

Kossuth-díjas, érdemes művész Tátrai Tibor  Tátrai Tibor CSELEKVÉS FOGLALKOZÁS FOTÓ ÁLTALÁNOS gitár HANGSZER koncert MŰVÉSZETHEZ  KÖTŐDŐ SZEMÉLY zenél zenész
Budapest, 2008. szeptember 27. Tátrai Tibor gitározik a Hobo Blues Band harmincéves jubileumi koncertjén 2008. szeptember 27-én a Papp László Sportarénában. A zenekar mai tagjain kívül fellépett egyebek között Tátrai Tibor, Deák Bill Gyula és sok más élvonalbeli zenész, aki valaha együtt játszott Hobóval. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Deák Bill Gyula november 8-án ünnepelte 75. születésnapját. A magyar blueskirály ennek apropóján adott egy interjút.
Vágólapra másolva!

Deák Bill Gyula a Mokka vendége volt, akit egy tortával köszöntöttek a műsorvezetők. Az énekes úgy fogalmazott, nem foglalkozik túl sokat az életkorával.

– magyarázta az énekes, aki a születésnapját egy koncerttel fogja megünnepelni november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A fiatal zenészekről azt mondta, egy új korszakot hoztak be, ahogy annak idején ők a Hobóval, de hozzá mégsem állnak túl közel.

– mondta Deák Bill Gyula, akit egyszer egy fiatal meghívott a koncertjére, de a nevére már nem emlékszik. Nagy öröm számára, ha egy mai fiatal inkább az ő zenéjét hallgatja, mint mondta, kimondottan sok fiatal rajongója van. Hogy mit mondott még a zenész, kiderül a videóból: