Egymást szidja Rékasi Károly és Szabyest

Szabyest, Farm VIP 2023
Szabyest
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Rékasi Károly durván szidta fiatal csapattársát, Szabyestet a Farm VIP-ben. Az énekes már az elejétől fogva érezhetően nem szimpatikus a színésznek, ugyanis a váratlan játékoscsere után neheztelt rá, hiszen rá cserélték ki Kótai Mihályt, akivel elég közel álltak egymáshoz. Szabyest már rögtön próbálta rendezni a kapcsolatukat, de úgy tűnik nem járt sikerrel, ugyanis a háta mögött durva szavakkal illette őt, ami a zenészt is meglepte, most az Origónak reagált Rékasi durva kritikájára.
Vágólapra másolva!

Rékasi Károly rossz néven vette, amikor egy feladatban Szabyest hírvivőként megüzente, hogy a csapat másik fele arra vár, hogy ő és Bíró Ica is végezzenek a feladat rájuk eső részével, kicsit megsürgetve a munkát. A színész szemmel láthatólag nagyon ideges lett ettől, és rossz néven vette ezt az üzenetet. Szabyest is most szembesült azzal, hogy a háta mögött miket mondott róla, hiszen szemtől szemben nem így viselkedett vele. Szabyest egy igazán érdekes dolgot figyelt meg Rékasi viselkedésével kapcsolatban a Farm VIP forgatásának ideje alatt, amit a mai napig nem ért.

Majd, amint elkezdődött a forgatás teljesen kifordult magából, megváltozott a viselkedése, előjött egy drámai, színpadias viselkedéssel. De nemcsak velem szemben változott, a csapat többi tagjával is elég leereszkedő stílusban beszélt. Ezt nem tudtam igazából hová tenni, hogy miért változik így meg, azt meg végképp nem értem, hogy miért mondott ilyeneket az interjúban" – mondta Szabyest az Origónak, aki elöljáróban még annyit elárult, hogy ez a helyzet a későbbiekben még inkább elfajul.

Szabyest a piros csapatban kezdte, de az első adásban őt cserélte el a csapata Kótai Mihályra Forrás: TV2

– magyarázta a zenész, de egyelőre többet nem akart elárulni a fejleményekről. Szabyest azt is kifejtette, hogy szerinte Rékasi elsődleges problémája az volt, hogy megkapta a csapat irányítását, de ő is érezte, hogy nem alkalmas a feladatra, emiatt volt folyton feszült, és mindent támadásnak vett, amivel támadással reagált a csapattársainak.

Rékasi Károly azóta neheztel Szabyestre, mióta a sárgákhoz került Forrás: TV2

Igazából ez egy folyamatosan dúló harc lesz köztünk, ami sokkal keményebb formákat fog ölteni a későbbiekben. Karcsi elég gyakran egy primitív óvódás szintjére süllyedt le a viselkedésével, a konfliktuskezelésével, olykor teljesen kifordult magából" – zárta gondolatait Szabyest, aki úgy érezte, hogy Rékasi Károly mindig vele bánt a legdurvábban, hiába igyekezett rendezni a kapcsolatukat.

Szabyest sem kímélte Rékasi Károlyt, szerinte nem alkalmas vezetőnek Forrás: TV2