Nem bír leállni a műtétekkel, felismerhetetlen lett a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó valóságshow-szereplőként lett ismert, ma már pornómodellként keresi a pénzét. Ahogy az életútja, úgy a kinézete is teljesen megváltozott az évek során, szinte alig lehet ráismerni. Akárcsak Horváth Grétára, aki rengeteg beavatkozáson esett át, az orrától kezdve, a hasán át, nagyon sok mindent megcsináltatott magán. Összeszedtünk néhány magyar ismert sztárt, akik árnyékuk egykori önmaguknak.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó

Az egykori valóságshow-szereplő hihetetlenül átalakult az évek során. Egykor egy természetes szépség volt, ma viszont már le sem tagadhatná, hogy több plasztikai beavatkozáson esett át.

Molnár Anikót plasztikai beavatkozásai előtt is szerették a férfiak, a valóságshow-val nagy népszerűségre tett szert Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/ instagram

Melleit többször megcsináltatta, érdekes, hogy egyszer a fogyása miatt még kisebbítő műtétre is vállalkozott.

A doki mesterművet alkotott, nem tudok más jelzőt használni erre" – magyarázta a pornómodell négy évvel ezelőtt. Ma már azonban esze ágában sincs kisebb melleket csináltatnia, nyáron újból kés alá feküdt, hogy hatalmas, 650 köbcentis implantátumokat ültessenek be neki. Ezek még Zalatnay Sarolta egykori mellméreteitől is nagyobbak.

A pornómodellt nemrég számon kérte egy követője.

Molnár Anikó az OnlyFans miatt rengeteg új fotóval jelentkezik a közösségi oldalán is Forrás: https://www.instagram.com/molnaranikoofficial/

"Miért kellett a 650 köbcenti?" – kérdezte, amire ő rövid, de frappáns választ adott.

Nem ez az egyetlen dolog, amit átalakított a modell magán, a botoxon túl a szájfeltöltést is kipróbálta.

Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől. Viszont amikor megláttam itt az Instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is. És most itt vagyok" – írta az első feltöltés előtt Molnár Anikó, akinek azóta ez a fajta beavatkozás talán már rutin lett. Nemrég került elő róla egy olyan kép, amin jól látható, száját a legújabb trend szerint ismét feltöltette.

Csak egy a sok beavatkozás közül: Molnár Anikó száját is feltöltette Forrás: Molnár Anikó Instagram

Hogy mi lesz a következő beavatkozás, ha lesz egyáltalán, azt nem tudni, de az biztos, hogy ma már árnyéka egykori önmagának.

A cikk folytatásáért lapozzon!