Ennek az ajándéknak nagyon nem örült Köllő Babett

Köllő Babett
Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Élete legrosszabb ajándékáról beszélt Köllő Babett.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett bevallotta, hogy benne a mézeskalács illat kelt leginkább karácsonyi hangulatot. Ha ezt érzi, már tudja, hogy közelegnek a jobbnál jobb ajándékok. Meglepetések kapcsán elárulta azt is, hogy eddig még semmilyen alkalomból kapott rossznak mondható ajándékot, mégis volt egy meglepetés, amit nem tudott hova tenni.

Forrás: TV2

"Karácsonyi ajándékból általában mindig jót szoktam kapni, azonban eddig egy olyan ajándék volt, amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni. Az egy névnapi ajándék volt a férjemtől még az összeköltözésünk hajnalán, amikor is vett nekem egy vázát. Amúgy is tudtam, hogy kell vázát vennünk, hiszen éppen alakítottuk ki új lakókörnyezetünket, de ezt így névnapomra megkaptam. Ültem két percig és csak néztem, hogy oké, egy váza" - mondta a Bornak a Sztárban Sztár leszek! mestere, aki le se tudta volna tagadni a véleményt, ami az arcára volt írva.

"Legjobb ajándékot nem emelnék ki, mert mindennek tudok azért örülni, de a kézzel készített személyesebb értékű ajándékok híve vagyok" - tette hozzá.