Elmondta az igazat Tolvai Reni Kállay-Saunders Andrásról

Vágólapra másolva!
Legutóbb tavaly áprilisban merült fel, hogy újra egy párt alkot Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, akik előtte tíz év együttélés után szakítottak egymással. A követők valódi álompárként tekintettek rájuk, hiszen még a hamarosan visszatérő Megasztár 5. szériájában találtak egymásra 2010-ben. Eddig csak sejteni lehetett, hogy mi van köztük, de az énekesnő most elmondta az igazat a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni egy ideje legújabb albumát hirdeti a közösségi oldalain, melyhez igazán merész fotókat és videókat mellékel.  Most ennek kapcsán adott interjút, és így jött szóba Kállay-Saunders András is.

A Joynak elmondta, hogy ezen a lemezen teljesen önmagát képviseli.

Hihetetlen szókimondó és személyes. Olyan dolgokról énekelek, amelyeket sosem osztottam meg magamról. Sok minden volt rám hatással. Többek között a szakításom Andrással. A közös élmények, a rengeteg öröm, fájdalom, minden

– fogalmazott Tolvai Reni, utalva Kállay-Saunders Andrásra, akivel 2021-ben több mint 10 év együttlét után szakítottak, de azóta újra egymásra találtak.

Ezért is született vele egy közös szám az albumra, aminek az is óriási energiákat ad, hogy újra visszataláltunk egymáshoz.

 Ezt nem tettük közszemlére és nem is reklámozzuk, de magát a történetét szerettük volna dal formájába önteni.