MC Hawer halálhírét terjesztik

MC Hawer csak kórházban volt, nem halt meg
Vágólapra másolva!
Valahogy elindult a pletyka, hogy MC Hawer meghalt, miközben él és virul, nincs komolyabb baja sem.
Vágólapra másolva!

MC Hawernek voltak egészségügyi problémái a közelmúltban, rák gyanújával is vizsgálták, de aztán megnyugodhatott: csupán az étkezésére kell figyelnie. Ennek ellenére valaki a halálhírét terjeszti, legalábbis a zenész duója, az MC Hawer és Tekknő Facebook-oldalára sorra érkeznek az aggódó üzenetek, amelyekben a felhasználók arról érdeklődnek, hogy valóban meghalt-e MC Hawer.

Időnként rájön az emberekre a bolondóra. Nem tudom felfogni és megmagyarázni sem, hogy egyáltalán mi indíthatja el ezeket a dolgokat.

Őszintén szólva mit lehet az ilyen esetekre reagálni? Egyetlen dolgot tudok tenni ellene, azonnal nyomom a tiltás és a törlés gombokat. Nem akarom pont azt elérni, ami a céljuk lehet egyeseknek. Lehet, hogy éppen azt várják, reagáljunk valamit, és csak egy lavinát indítanánk el, amivel elégedettséget váltanánk ki belőlük. Biztos örömet jelentene nekik, hogy válaszol a híresség, és természetesen itt nem csak magunkra gondolok, hiszen 

üzeneteket mások is kapnak, és bizony azok nem mindig kellemesek és pozitív hangvételűek.

Ezzel próbálják magukra felhívni a figyelmet. Ez olyan, mint egy csínytevés, és az bejön. Pont azért teszi mindezt privát üzenetben, mert hozzászólásban, nyilvánosan már nem vállalja fel adott esetben a véleményét, vagy mint ezúttal is, a téves információját. Szerintem a legjobb megoldás, ha figyelmen kívül hagyom" – reagált a Borsnak maga MC Hawer.

"Engem amúgy is nehéz felbosszantani, egyrészt megedződtem, másrészt nem akarok idegeskedni, pláne, miután az egészségemmel az utóbbi időben gondok adódtak. A gyomorfekélyemnek ez biztosan nem tenne jót. Az elmúlt hónapokban az átlagosnál kicsivel több feszültség volt rajtam, és ahogy az orvosom is tanácsolta, az ilyen helyzeteket kerülnöm kell... 

Pár évvel ezelőtt még egy eseményt is létrehoztak MC Hawer temetése Sajókazán elnevezéssel.

Na de ha már ennyiszer a halálhíremet keltik, a mellékelt ábra jól mutatja, a sok hányattatás, alkoholizmus ellenére még itt vagyok. Nagy az isten állatkertje" – tette hozzá MC Hawer, akit a napokban meg is fenyegettek a közösségi oldalán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!