A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Hatalmas a felháborodás az áramlopó Lagzi Lajcsi szabadulása miatt

Lagzi Lajcsi
Fotó: Hír TV
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hajnalban elhagyta a baracskai börtönt Lagzi Lajcsi, aki pár nappal ezelőtt még azt hazudta, hogy nem fogadták el a kérelmét. Az embereket felháborítja az évek óta tartó hazudozása és önsajnáltatása a rejtélyes betegségére hivatkozva, mellyel végig trükközni próbált azért, hogy ne kelljen leülni a rá kiszabott büntetését.
Vágólapra másolva!

Korábban azt állította Lagzi Lajcsi és ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a reintegrációs kérelmükkel kapcsolatban, hogy sikerrel jártak, így a trombitás hamarosan szabadulhat a baracskai börtönből, majd letagadták, hogy sikerrel jártak volna. Sőt, a trombitás családja állítólag másik ügyvédet fogadott, mert nem voltak elégedettek az ítélettel, mely elutasította a rejtélyes betegségben szenvedő zenész kérelmét. Korábban az ügyvédje azt mondta, szigorú feltételekkel szabadulhat valaki még abban az esetben is, ha reintegrációs kérelemről van szó, ami azt jelenti, hogy továbbra is házi őrizetben, fogságban van az elítélt, de akár saját otthonában is letöltheti a szabadságvesztését.

Most kiderült, hogy erről is hazudott Lagzi Lajcsi, amikor azt állította, nincs tudomása arról, mikor szabadulhat a börtönből. A trombitás tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélték. A bevonulása óta folyton rejtélyes betegségére hivatkozva sajnáltatta magát és próbált mielőbb szabadulni a büntetés-végrehajtási intézetből. Lagzi Lajcsi a büntetése nagy részét a börtönkórházban töltötte rossz egészségügyi állapotára hivatkozva, melyhez az is hozzájárult, hogy visszautasította az ottani ételeket, nem tudott enni, így a saját állapotát is rontotta.

Most kiderült, hogy mégis elfogadták a reintegrációs kérelmét, így pár nappal ezelőtt valótlant állítottak, amikor azt mondták, hogy nem szabadulhat ki. Elmondása szerint a legutóbbi fellebbezését kiegészítették és már nemcsak egy BV-bíró, hanem egy bírói tanács döntött a sorsáról. Lagzi Lajcsi szabadulásában is nevetségessé tette magát, hiszen a legnagyobb titokban akart távozni, mégis előre informált újságírókat, akik lefényképezték és beszéltek is vele arról, hogyan szabadult, mit csinált az első napján.

Felháborodtak az emberek Lagzi Lajcsi szabadulásának hírén
Fotó: Forrás: MTI/Lakatos Péter

Az embereket felháborítja, hogy Lagzi Lajcsi folyton hazudozik, betegségére hivatkozva sajnáltatja magát, ezért durván szidják a szabadulásáról szóló hírek miatt.

Ez sem bírja abbahagyni, az önsajnáltatást… Legnagyobb titokban pont volt ott egy fotós, aki titokban lefotózta, hogy ölelkezik egy fával és borjúszemekkel mered a teleobjektívbe?

 - kérdezte felháborodottan egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja.

Na, és már nem is haldoklik, eddig még az volt még a tésztát is pépesíteni kell neki. Orvosi csoda történt!

 - írta egy másik felhasználó, aki arra utalt, hogy Lagzi Lajcsi elmondta, hogy otthon már lecsót, rakott krumplit és májgaluska levest is tudott enni, amit gyerekei készítettek el neki.

Atyaég, nem kell lélegeztetőmaszk? Nem fullad? Nincs a halálán? Na majd hogy fogja fújni most, nem lesz semmi baja...

- özönlöttek a hasonló hozzászólások a Lagzi Lajcsi szabadulásáról szóló hírek miatt, volt azonban, aki csak röviden annyit írt: szégyen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!