Szabó Zsófi hatalmas titkot árult el a házasságáról - videó

Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi még 2016-ban ment hozzá Kis Zsolthoz. Habár a Mokka műsorvezetője próbálta megmenteni a házasságát, gyerekük születése után nem sokkal elváltak, ez pedig hatalmas törést okozott benne.
Vágólapra másolva!

Izgalmas és egyedi videó podcastot indít a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. 

A szerdai adás vendége Szabó Zsófi volt, aki hosszú évek után tért vissza a TV2 csatornájához.

Szabó Zsófi 2016 októberében, Nyíregyházán házasodott össze Kis Zsolttal, 2017 decemberében megszületett gyermekük, Kis Mendel. 2021 januárjában bejelentette, hogy elválik férjétől, akivel habár már szakítottak, még mindig jó a kapcsolata.

Mi nagyon jóban vagyunk, és azt hiszem, jól döntöttem, amikor megfogalmazódott bennem, hogy tőle szeretnék gyermeket. 

Ő nagyon jó apuka, pont ma reggel, az oviba menet mondtam a kisfiamnak, hogy az apukáját mindig nagyon fogom szeretni, mert neki köszönhetem őt, Mendel az én ajándékom. Szerintem nagy dolog felülkerekedni a sértettségen, a fájdalmon és nem köpködni egymásra. Mi nagyon szorosan fogjuk egymás kezét" - kezdte a TV2 Titkok Ramónával című podcastműsorban, aki bevallotta, hogy közös fiukért is próbálta megmenteni a házasságát.

"Nagy hiba lenne szülőként úgy, hogy van közös gyerek, nem megpróbálni megmenteni egy házasságot. Megrázós típus vagyok, akkor nézek ki a legjobban, amikor a legrosszabbul vagyok. 

Olyankor minden este sírok.

 Egyszer anyukám mondta, hogy mindig talpra állok, nagyon erős vagyok. Neki elhiszem" - vallotta be a Mokka műsorvezetője Lékai-Kiss Ramónának.

Terhes volt számára az ismertség

Szabó Zsófi arról is ejtett pár szót, amikor egy időre megpróbált eltűnni a nyilvánosság elől:

A bulvár koronázatlan királynője voltam, anno sokan hasonlítottak Liptai Claudiához, hogy hasonló habitusú nő vagyok, erre büszke is voltam, hisz ő egy ikon, egy díva, de terhes is volt számomra ez a sok minden.

Az első megnyugvás, az első, amikor a helyemre kerültem, az volt, amikor megismertem a volt férjemet, akkor elvonultam ebből a celebvilágból" – magyarázta.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!