Kilógó mellek, falatnyi bugyik: ezek voltak az idei év legmerészebb ruhái év végén - képek

Labancz Lilla
Vágólapra másolva!
A sztárok 2023-ban sem fogták vissza magukat a szilveszteri bulik alkalmával, igyekeztek minél látványosabb ruhákban elbúcsúztatni az évet. Sokan hatalmas bulival ünnepelték az év utolsó napját, ki külföldi nyaraláson, ki pedig szűk családi körben töltötte, de igyekeztek minél többet láttatni engedő szettekben felhívni magukra a figyelmet, amit közösségi oldalaikon is megmutattak. Lássuk, melyek voltak a legmerészebb ruhadarabok szilveszter éjjel!
Vágólapra másolva!

Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde lánya családi körben töltötte a szilveszter éjjelt is, de a képek alapján úgy tűnik, hogy remekül szórakozott. Egy falatnyi flitteres, fekete miniruhát választott az estére, abban pózolt a kamerának, több képet is mutatott magáról és az esti buliról.

Stana Alexandra

A táncosnő elmúlt éve meglepő változásokat hozott számára, ugyanis nemrég szakítottak Meggyes Dáviddal, de úgy tűnik, hogy egyáltalán nem bánkódik már emiatt. Egy igazán merész, átlátszó felsőben mutatta meg formás melleit a közösségi oldalán, ezzel kívánt boldog új évet a követőinek.

Takács Zsuzska

Zámbó Krisztián menyasszonyát tavaly a Farm VIP-ben ismerhették meg jobban a nézők, ahol kiderült róla sok eddig titkolt információ. Bár mindig nagyon nőies ruhákat választ, igazából egy igazán erős, sportos nő, aki nem riad vissza a nehéz feladatoktól sem. Szilveszter éjjelre egy sokat láttatni engedő miniruhát választott, mely nemcsak extrém rövid volt, hanem nagyon mélyen dekoltált is, így nem sokat takart Takács Zsuzska formás testéből.

Zimány Linda

A modell idén is kitett magáért, ugyanis egy egész fotósorozat készült róla, sok konfettivel. A látványt azonban nem a konfetti nyújtotta, hanem Zimány Linda őrületes dekoltázsa, mely nagyon látványos volt a szexi fekete ruhában, amit a fotózáson viselt.

A képek között lapozhat:

Palvin Barbara

Palvin Barbarának nagyon szerencsés volt a tavalyi év, ugyanis végre hozzáment szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz, akivel a legnagyobb titokban próbáltak összeházasodni Magyarországon, a modell szüleinek birtokán, de mégis kiszivárgott a lakodalom híre. A friss házaspár úgy döntött, hogy meghitt hangulatban, otthonukban töltik a szilveszter éjjelt, közben háziállataikra is tudnak vigyázni. Palvin Barbi így magához képest alulöltözötten várta az éjfélt, de jól láthatóan melltartót sem viselt a vékony felsője alatt.

A képek között lapozhat:

Még több szexi szilvieszteri ruháért lapozzon a következő oldalra, a cikk folytatódik!