Alekosz új ellenfelet talált, Peter Srámek után Marcellinát gyalázza

Nagy Alekosz
Vágólapra másolva!
Alekosz most épp Marcellinának ugrott neki, miután az énekesnő megosztotta a gondolatait Zámbó Jimmyről.
Vágólapra másolva!

Az önkéntes véleményvezér, Nagy Alekosz már Peter Srámeknek is nekiment nagy kedvence, Zámbó Jimmy miatt, most pedig Marcellinát támadja – miután az énekesnő Kaszás Péter halála kapcsán úgy nyilatkozott, hogy "Zámbó Jimmy nagy berobbanása konkrétan Péter fantasztikusan romantikus lelkének, lírai dalainak és a Marcellina PJT hangstúdióban készült hangfelvételeknek köszönhető".

Marcellina Forrás: Marcellina Facebook-oldala

Marcellina fájlalta azt is, hogy Kaszás Péter karaktere nem kapott szerepet a Jimmyről szóló sorozatban, Alekosz viszont ezt a kérdést már az énekesnőre vetítette ki: "Kedves Marcellina!

És mivel a magánéletében sem voltál jelen, így a filmbe se kerültél be. Vagy az is lehet, hogy nem jól szaxofonozol. Ezért játszik például a Bús dalban is a kiváló rézfúvós: Muck Ferenc" – üzente a Riposton keresztül.

Nagy Alekosz Forrás: TV2

Tegyük hozzá, Alekosznak személyes sérelme is van Marcellinával kapcsolatban, erről így mesélt: "Amikor egészen pontosan egy évvel ezelőtt meghívtak egy reggeli műsorba, Marcellinával vártam a soromra a váróban. Ő ment be énelőttem.

Ő ezt örömmel, hálásan, kissé zavarba jőve fogadta, vette. Majd bement a stúdióba, és arról beszélt, hogy Alekosznak azért nincs barátnője, mert nem tud kommunikálni a nőkkel. Ez mellbe vágott, hiszen pont előtte bókoltam neki! Mintha soha életében nem kapott volna ilyen kedves szavakat. Mondta ráadásul mindezt arra, hogy tudta, az őutána következő téma: Alekosz" – magyarázta.