Miss VV3: száznál több jelentkező

Vágólapra másolva!
Rengeteg ifjú hölgy jelentkezett már a VV3 szépségkirálynő-választásra. Frenki ötlete alapján szervezi a stáb - a Villában pedig nem telik el óra anélkül, hogy valaki szóba ne hozná a nagy eseményt. Egészen vegyes a társaság, de a kritikus alaptermészetű cikkíró megvizsgálta az e-mailben küldött fotókat és megnyugodott: minőségi mezőny alakul, nem lesz Irén-jellegű versenyző.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt várni lehetett, módfelett vegyes a mezőny, első ránézésre: akad a lányok közt igazi nehézbombázó, duci kislány, fekete körmökkel, némi Cure-beütéssel és szép nyakörvvel rendelkező punk-rockerlány, roppant formás pornószínésznő, igazi, klasszikus modell-típus, fekete-barna-szőke-vörös, egyszóval nem lesz gond. Vélhetően minden lány élete legjobb fotóját küldte el, de az első benyomás feltétlenül pozitív.

Forrás: EPA

Képünk illusztráció

Nemzetközi a felhozatal: jelentkezett egy Győrben élő amerikai lány is. Leo nem csak hölgyeket tudhat rajongói közt, egy fiú is elküldte bemutatkozó anyagát: ő egyenesen belezúgott a párbajra készülő ifjúba.

A VV-stáb előbb egy technikai castingot tart majd, hogy a nagyobb tömeget kezelhető létszámra redukálja, így a lányok nagy része úgy búcsúzik, hogy nem is láthatja a Villát. A tervek szerint negyvenen mennek be, és közülük húsz hölgyet választanak majd ki a villafiúk. A válogatási szempontokat persze a lakók döntik el, így közel húsz lány megy majd a döntőbe. A szépségkirálynőt és az első udvarhölgyet a lakók választják meg, a harmadik beköltöző személyéről viszont a tévénézők-szavazók döntenek majd.

Lesz bemutató fehérneműben, bikiniben és kosztümben, ugyanakkor nem maradhat el egy könnyű, laza IQ-felmérés sem. A szellemi megmérettetésen és a szigorú pontozáson is sikeresen átesett trió két éjszakát tölthet majd a Villában. Mi már nagyon várjuk, de valószínűleg Csaba, Indián és Frenki még nálunk is izgatottabbak.