Anettka csak hallgat

Vágólapra másolva!
Anettka, ha nincs program, céltalanul bolyong a Villában. A lakóknak ez feltűnt, és próbálnak beszélgetni vele, aminek többnyire az lesz a vége, hogy a többiekről panaszkodnak.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGOleft

Rövid, de annál hasznosabb Anettka jelenléte a Villában, mert a lakók lelki egyensúlyának megőrzését akaratlanul is elvállalta. Mindenki hozzá fordul apró-cseprő bajával, vagy ha csak beszélgetni akar. Ő mindenkivel türelmes. Jó beszélgetőpartner, közbeszólások nélkül hallgatja meg a lakókat. Györgyi rendszeresen vele társalog, talán, mert a többiekkel nem tudja megosztani véleményét. Alkalmi pszichológusának bevallotta: a párbaj után rájött, hogy még Oki viselkedése miatt sem kell idegeskednie. " Oki elmebeteg, de nem adhatom fel miatta. Ő is ember, csak más mentalitású." - fogalmazott Györgyi a kettejük konfliktusáról. A beszélgetések egyoldalúan zajlanak, Anettka csak hallgat.

Megszépültek a lakók/valovilag/hirek/20021118megszepultek.htmlAz ész a fontos/valovilag/hirek/20021118azesz.htmlModern sérók, extrém frizurák/valovilag/hirek/20021118modern.html