Az utolsó szó jogán

Vágólapra másolva!
A két párbajozó: Milo és Tommyboy értékelte a bent eltöltött időt, kiemelve és szem előtt tartva azokat a hibákat, amelyeket személy szerint annak éreznek.
Vágólapra másolva!

Miközben Katka - a feladat koordinátora - felolvasta a levelet, Marcsika heroikus harcot vívott egy zacskóval. A néma csendben ez elég nagy zajjal járt, ezért Katka rászólt, függessze fel egy kicsit az ádáz küzdelmet.

A párkányi lánynak nincs túl jó napja, mert miután ezzel megvolt, a kanapén látott hozzá a falatozáshoz és ez újabb konfliktushoz vezetett, hiszen telemorzsázta a huzatot.

Forrás: RTLKLUB

Anett nem tetszését kifejezve arra kérte a lányt, hogy próbáljon meg tányéron enni. Ezt már nem hagyta szó nélkül Marcsika, durcásan felpattant és megkérdezte, hogy van-e még valakinek valami problémája. Ezen viszont Ágjca akadt ki.

Felhívta Marcsika figyelmét, hogy most mindkét lánynak igaza volt, ne hisztizzen. Ápolónőnk a meg nem értettek arckifejezésével, durcásan és pikírten látott hozzá az evéshez, miközben szerelme a benti viszonyokat értékelte.

Forrás: RTLKLUB

Milo kicsit határozatlanul kezdte a mondókáját, és ugyanígy fejezte is be. Nem úgy, mint Tommyboy, aki megint kihasználta az alkalmat, hogy megmondja a tutit. Lazán, flegmán kritizált:

"Annyi munka ment pazarba, hogy az egyszerűen eszméletlen. Hogy összehoztuk az adományos dolgot, ezért megérte. Én sokkal jobban megszínesíteném ezt a játékot. Mindig van hiba a rendszerbe. Tök jól összeszokott a társaság. Én nem tudom, hogy miért kell sírogatni, meg idegeskedni. Tök lazán kellene venni, mindjárt itt a vége. Nagyon tompulunk be - úgy érzem -, nem találom a szavakat. Ki, kit vár vissza, ebből se legyen majd vita."

Az értékeléseket megnézheti videón is.