ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Új szerepre készül Timo a Barátok közt után
2004. február 4., szerda, 12:35|Utolsó módosítás: 2004. február 6., péntek, 18:13

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Tildához, Niki Beluccihoz és Tündérmókushoz fűződő élményeit is elmondta a Barátok közt VIVA TV-től érkezett új szereplője, aki emellett beszámolt új műsortervéről, valamint Balázs piszkálódásairól.


Barátok lettek Németh Kristóffal a Barátok köztben 1/4. oldal >>

Forrás: [origo]

Hány éves vagy? Kit alakítasz a BK-ban? (RoAdRuNnEr)
- Eredetileg 23 leszek, a sorozatban pedig Dobrovics Rolandot Nagyrédicsről, akinek minden vágya, hogy kamionsofőr legyen.

 

Nem is tudtam, hogy VIVA-s is vagy, amíg fel nem bukkantál a BK-ban. Gondolom, jót tett a népszerűségednek a szerep. Hogyan élted ezt meg? (ikork)
- Biztos most többen tudják, hogy létezem. A VIVA-t 15-29 éves korig nézik, a BK-t pedig minden korosztály, így most már az idősebbeknek is lehet, hogy ismerős vagyok valahonnan.

 

Meddig fogsz játszani a Barátok köztben ? (Kittykee|beteg)
- Múlt hét pénteken (január 30.) volt az utolsó kis szösszenet, és végül is egyedül visszaköltöztem Nagyrédicsre, a csajom meg ottmaradt a Kertész Gézával.

 

Miért mész el ilyen hamar a BK-ból? (Glad_Girl)
- Mert ez csak egy epizódszerep, és ez a sorsa az epizódszereplőknek, hogy feltűnnek egy rövid időre, aztán meg el.

 

Miért döntöttél úgy, hogy szerepelsz a Barátok köztben? (mati01)
- Ez egy elég régi történet, szerepeltem a Rosszfiúk című filmben, a bemutató után pedig odajött a producer és elhívott egy próbafelvételre, de nem történt semmi legalább 3 évig, majd felhívtak, hogy íródott egy szerep nekem, de pont aznap írtam alá a VIVA-s szerződésemet, így a kettőt egyszerre nem csinálhattam. Most meg eltelt egy kis idő, és újra adódott egy lehetőség, amit nem akartam kihagyni, mert nem vagyok az a típus, aki kihagy jó lehetőségeket.

 

Milyen volt egy megszokott csapatba bekerülnöd? Hogy fogadtak? Milyen volt a hangulat, hisz elég sok fiatal szereplő elhagyta a sorozatot mostanában! (ikork)
- Úgy éreztem, hogy nagyon jó a társaság, rengeteget nevettünk, folyamatosan röpködtek az idétlen poénok, Németh Kristóf (a Kertész Gézát alakító színész) mindig talált valami olyan tárgyat vagy elkapott egy-egy olyan mondatfoszlányt, amit átalakított valami vicces dologgá, úgyhogy sok-sok nevetés volt. Egyszer meg is kérdezték tőlem, hogy melyik színházban játszom és nem akarták elhinni, hogy sehol. Akik meg elhagyják mostanában a sorozatot, azok talán már unják.

 

Forrás: [origo]

Hogyan ítéled meg azt a figurát, akit a sorozatban játszottál, mi a véleményed a karakterről? (stewartt)
- Szerintem egy lúzer, akinek még sokat kell tanulnia az életben, főleg a lányokról, és úgy tűnik, mint hogyha elég hamar feladná az álmait. Én abszolút nem ilyen vagyok.

 

Milyen érzés volt szerepelni a BK-ban? Kivel jöttél ki legjobban a szereplők közül, és ki volt esetleg az, akivel nem igazán kerültél közeli kapcsolatba? (stewartt)
- Elég sok mindenkivel nem kerültem közeli kapcsolatba, Németh Kristóffal viszont igen, hiszen szinte csak vele forgattam a jeleneteket meg a leányzóval, de neki barátja van, úgyhogy nem jöhet szóba:) Amúgy meg jó volt a feelingje, képzeljetek el egy akkora stúdiót, mint mondjuk a fél Pólus Center (egy kis túlzással), szóval tiszta Hollywood Magyarországon.

 

Mi vezetett a tévés szereplésedhez? Hogy kerültél előbb a VIVA-hoz, majd a BK-ba? (ikork)
- A VIVA-hoz válogatás útján kerültem, magyarul besétáltam az utcáról, a BK-sztorit meg már elmondtam egy kicsit előbb.

 

Szerinted az RTL Klub tudatosan frissít VIVA-s "sztárokkal", hogy visszaszerezze a nézettségét fiatalok által? (varzoli)
- Jó kérdés, biztos hogy van benne egy ilyen irányú törekvés is, meg hát valamilyen szinten Lilu és Balázs már szerzett ismertséget a VIVA-n, tehát valószínűleg alapból többen ülnek a képernyő elé, mint hogyha tótpisti vezetné a műsort.

 

Nem érzed, hogy a VIVA után (közben) a Barátok köztben szerepelni kicsit gázos? (Ifyouareagirl)
- Nem, nem érzem úgy.

 

Szerinted miért ciki sokak szerint BK-t nézni? (stewartt)
- Elég valóságos helyzet az, ami a BK-ban van, azt a 2,5 millió embert, aki nézi őket, mind érdekli az, hogy kivel, mikor, mi fog történni. Lehet, hogy nem szeretik, de attól jó egy sorozat, hogyha szeretik is, meg nem is.

 

Forrás: [origo]

A Szeress mostban nem fogsz szerepelni? (hodocska)
- Nem hinném, nekem nem tetszik, egy olyan felsőközéposztályról szól, akiket én nem kedvelek.

 

Hogy van ez? A Szeress mostban nem szerepelnél, mert az olyan mű? Akkor a BK-ban azért szerepeltél, mert az olyan valós? Tizenévesen kávézóban reggeliznek meg hasonlók... (ikork)
- A Szomszédok után még ez az a sorozat, ami hellyel-közzel valós problémákat vet fel, és pont azért nézik annyian, mert akár velük is megtörténhetne az a szituáció, ami a sorozatban. Én is reggeliztem már kávézóban, persze nem minden nap, de volt egy időszak.

 

Mi a véleményed a kibeszélőshow-król, mint a Balázs vagy a Mónika? (EgyCsaj14)
- Nálam a kibeszélőshow Jerry Springernél megállt. Az az eredeti, és akárki akárhogy próbálja őt utánozni, nem fog sikerülni. Balázs legalább jól csinálja, poénosan.

 

Mit szólsz ahhoz, hogy Lilu is a ValóVilágot vezeti? (hodocska)
- Ő döntött így, nem szólok hozzá semmit. Szerintem ügyesen csinálja, legalábbis sokkal szimpatikusabb, mint Nóci volt, de mindenképp intelligensebb.


1/4 következő oldal >>

1. Barátok lettek Németh Kristóffal a Barátok köztben

2. Új Timo-műsor a VIVA TV-nek

3. Tündérmókus, Tildus, Niki Belucci

4. Háromhavi albérletKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor