Máté Pétertől Tankcsapdáig - Lilu álomslágerei

Vágólapra másolva!
Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu a kilencvenes évek összes korszakos és jött-ment slágergyárosával beszélgetett már, éveken át vezetett könnyűzenei műsorokat zenetévéken. Megkérdeztük őt is, új korok új zenéire számítva - kaptunk is Belgát, de azért szavazott nagyműltú énekesek dallamaira is. Ha modern könnyűzenéről kérdezünk hírességet, akkor egyből Tankcsapda, ezt lassan kezdjük megtanulni. Lilu és az Álomsláger. 
Vágólapra másolva!

Máté Péter: Hull az elsárgult levél
Csak azért is erre szavazok, még ha már ki is esett...Akármit írnék ide, komikusnak tetszene, Máté Péter egyszerűen minden idők egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei előadója.

Tankcsapda: Mennyország Tourist
Tizenéves duma lenne ideírni, hogy "mert zúz". Aki ismeri a Tankcsapdát, pontosan tudja, mitől más, mint a két napig élő kamubandák.

Belga: Magyar Nemzeti Hiphop
Tőlük leginkább az új dal, a Zsolti a béka, vagy a Szerelmes vagyok nagy kedvenc. A Belga új szintre emelte a magyar rap-et, szövegvilágában egyedülálló és zeneileg sem gagyi, sőt.

Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt
Az új dal, amit Váczi Eszterrel énekel közösen, klasszis. Annyira letisztult a hangja, mintha évtizedek óta ezt csinálná.

Cserháti Zsuzsa: Hamu és gyémánt
Őt nagyon szeretem. Több kedvencem is van tőle, pl. az Árva fiú, és a Kicsi gyere velem rózsát szedni is ilyen. Na szép, ezek persze nincsenek benn. Száguldás, Porsche-szerelem...csak az jutott be?