Office: beszélő főnök otthonra

Vágólapra másolva!
Karácsonyra mindenféle Office-os cuccal lepheti meg szeretteit az, aki a pennsylvaniai Scrantonban jár.
Vágólapra másolva!

November 1-jén ugyanis a helyi Mall at Steamtownban nyílik meg a Dunder Mifflin Store, vagyis az Office cégéről elnevezett üzlet, amely ennek megfelelően elsősorban a sorozathoz kapcsolódó termékeket árusít.

Ezek közül a legnépszerűbb Dwight Schrute nagyfejű, bólogató figurája, amely a sorozatban is megjelenik, és a produkciót futtató NBC internetes áruházában már rengeteg elkelt belőle. A rajongók bizonyára kedvelni fogják a főnök, Michael Scott fröccsöntött mását is, amely ráadásul beszélni is tud. Az üzletben emellett persze hagyományosabb termékeket, DVD-ket, pólókat, sapkákat is lehet majd kapni.

A bolt az Office-os cuccok mellett az NBC többi műsorához (például a Hősök-höz vagy a Saturday Night Live-hoz) kapcsolódó termékeket is árusít, de a fő hangsúly természetesen az Office-ra kerül: erre utal az üzlet neve mellett annak helye is, hisz a sorozatbeli cég szintén a pennsylvaniai Scrantonban található.

Igyekeznie kell viszont annak, aki be akar itt vásárolni, mert a Dunder Mifflin Store csak amolyan ünnepi jelleggel, december 31-ig lesz nyitva - a bolt létrehozása tehát inkább tekinthető reklámfogásnak, mint valódi vállalkozásnak.