Visszaéltek az energiahivatal nevével

Vágólapra másolva!
Több ügynök is a magyar energiahivatalra hivatkozva akart villamosenergia-szolgáltatást értékesíteni, a hivatal arra kéri a lakosságot, hogy ne engedjék be őket az otthonukba.
Vágólapra másolva!

Az energiahivatal nevével házalnak ügynökök, de ajánlatuknak nincs semmi köze a Magyar Energia Hivatalhoz - közölte csütörtökön a hivatal. A közlemény szerint a hivatalhoz több olyan bejelentés is érkezett, hogy kedvezményes áru villamosenergia-szolgáltatást kínáló ügynökök keresték meg a lakosságot a Magyar Energia Hivatalra hivatkozva.

A közlemény szerint a Magyar Energia Hivatal, mint a hazai energiapiac szabályozó hatósága, a fogyasztók számára szolgáltatást nem értékesít, kedvezményeket nem biztosít. A Hivatal sem munkatársai, sem más megbízott kapcsolattartók által nem keresi fel a fogyasztókat az otthonukban. Kérjük, hogy ne engedjék be a lakásukba azokat, akik azt állítják, hogy a Magyar Energia Hivatal nevében járnak el, illetve a Magyar Energia Hivatalra hivatkozva próbálnak értékesíteni bármilyen szolgáltatást - írja a közlemény.