Ebből lesz az új magyar Suzuki

suzuki iv-4
Vágólapra másolva!
Csak nemrég indult el Esztergomban az új SX4 sorozatgyártása, hamarosan jöhet a következő SUV ünneplése.
Vágólapra másolva!

Egy ideje már gyártják, de múlt héten ünnepséget is csaptak az Esztergomban készülő Suzuki SX4 S-Cross tiszteletére. Hamarosan újabb hasonló eseményre kerülhet sor, biztosra vehető ugyanis, hogy a Frankfurtban bemutatott iV-4 tanulmány szériaváltozatát is Esztergomban szerelik majd össze.

Forrás: Suzuki

Az iV-4 az új SX4-nél egy számmal kisebb szabadidő-autó, vagyis a Nissan Juke és társai lesznek az ellenfelei. A tanulmány lendületes vonalvezetésű, de nem valószínű, hogy a végleges modell is háttérvilágítású hűtőrácsot kap. Aztán ki tudja.

Forrás: Suzuki

A Suzuki úgy számol, hogy a szériamodell kategóriájának legkisebb szén-dioxid-kibocsátású modelljei között lesz, vagyis "tökéletesen megfelel a modern kor elvárásainak." Lesz összkerékhajtású változat is, de még nem világos, hogy az Allgrip rendszer alapáras vagy opciós lesz.

Forrás: Suzuki

A 4215 milliméter hosszú, 1850 milliméter széles és 1665 milliméteres SUV nagy újítása a testreszabási lehetőség lesz, a vevők egyedi külső és belső színkombinációkat rendelhetnek. Várhatóan 2015-ben jön a szériamodell.