Nádai Anikó új munkát kapott az RTL Klubtól

A Való Villa újra kinyitja kapuit, VV Anikó, Nádai Anikó, Szórakozz rovat
Vágólapra másolva!
A Való Világ-ban ismertté vált Nádai Anikó hosszú időn keresztül az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjeként volt képernyőn, de nemrég kiírták a karakterét – most azonban új állást kapott az RTL Klubtól.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó és a csatorna egyik rendezője, Kovács Dániel a közös munka során szerettek egymásba, a férfi akkor még házasságban élt. A bajai lány nyárra várja első gyermekét, így egy ideje nem forgat az RTL realityjével, hiszen karakteréhez nem illik az anyukaszerep, és ő maga nem szerette volna vállalni a forgatással járó stresszhelyzeteket.

"Nagyon szerettem a sorozatot, de eljött az idő, amikor búcsút kellett mondanom. Sajnálom, hogy ez a korszak lezárult az életemben, bár a karakterem szerint Anikó bármikor visszatérhetne, ha úgy gondoljuk" – mondta.

Még visszatérhet a sorozatba Forrás: RTL Klub

Új munkát kapott a csatornától

"Egyelőre az RTL Klub újonnan induló tehetségkutatójában, a Got Talent-ben kaptam lehetőséget. Valamivel nyugalmasabb állás, és, mivel én úgy gondolom, a terhesség nem betegség, amíg tudok, dolgozni szeretnék" – mesélte a Blikknek.

Ez jön az X-Faktor helyett

Az ősz legnézettebb műsora volt az ötödik X-Faktor, de már korántsem hozta a korábbiak elsöprő nézettségét, így egyelőre jegeli az RTL Klub, elindítja helyette a Hungary's Got Talent-et. Hogy miben lesz más, mint a Britain's Got Talent, vagy akár hazai klónja, a Csillag születik, arra választ csak nyáron, ősz elején kapunk. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója itt mesélt hosszabban az új műsorról az Origónak.