Elérhető az Apple One előfizetés

home office laptop notebook apple macbook otthoni munka távmunka
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Négy prémium szolgáltatásra lehet vele kedvező áron előfizetni.
Vágólapra másolva!

Világszerte elérhetővé vált az Apple One előfizetés, a segítségével az érdeklődők egy füst alatt az Apple négy prémium szolgáltatására is benevezhetnek. A kérdéses termékek az Apple Music zenestreamelő, a Netflix-rivális Apple TV+, az Apple Arcade játékbérlő, továbbá az iCloud felhőtárhely.

A kép csak illusztráció Forrás: Free-Photos / Pixabay

Az Apple One kétféle konstrukcióban érhető el, az Egyéni előfizetés havi 3350 forintba, míg az akár öt családtaggal is megosztható Családi csomag havi 4450 forintba kerül. Az előbbi esetében 2219 forint, az utóbbi esetében pedig 2519 forint a megtakarítás ahhoz képest, mintha valaki egyenként fizetne elő a pakkban lévő szolgáltatásokra.

Viszont akad még egy nagy különbség az Egyéni és a Családi csomagok között: amíg az előbbihez 50 GB, addig az utóbbihoz 200 GB felhőtárhely jár. A csupán 1100 forintos havidíjbeli különbség miatt azoknak is megérheti inkább a Családi csomagot választaniuk, akik senkivel sem kívánják megosztani az előfizetésüket, viszont valamilyen oknál fogva a további 150 GB kapacitással ki tudnának békülni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!