Cristiano Ronaldo gólt lőtt, de a Lazio az utolsó másodpercekben egyenlített - videó

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo fights for the ball with Lazio's Montenegrin midfielder Adam Marusic (2L) during the Italian Serie A football match between Lazio (SSL) and Juventus (JFC) , at the Olympic stadium in Rome on November 8, 2020. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután az első mérkőzést a Serie A-ban a Juventus játszotta a Lazio otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy a találkozón Cristiano Ronaldo gólja döntött a három pont sorsáról a vendégek javára, azonban a Lazio az utolsó másodpercekben egyenlített, így 1-1-gyel ért véget a meccs.

Az első negyedóra végén megszerezte a Juventus a vezetést, miután Cuadrado jobb oldali beadását közvetlen közelről Cristiano Ronaldo lőtte a kapuba. Ezzel a portugál klasszis már hat találatnál jár a szezonban, a Serie A-ban.

A szünetig nem változott az eredmény, így a második félidőre a Juventus egygólos előnyével futottak ki a felek a pályára.

A Lazio többet birtokolta a második 45 percben a labdát, de ez sokáig meddő fölény volt, azonban az utolsó másodpercekben sikerült az egyenlítés. Egy bedobást követően Correa mutatott be pazar cseleket, majd kiválóan passzolt Caicedo elé, aki belőtte az egyenlítő találatot, amely után véget is ért a mérkőzés.

A Juventus továbbra is veretlen a Serie A-ban, és a meccset követően a harmadik a tabellán.