Vezeték nélküli töltővé alakítható a Lenovo órája

lenovo smart clock 2
Lenovo Smart Clock 2
Vágólapra másolva!
Érdekes választás lehet azoknak, akik amúgy is vennének egy töltőt az éjjeliszekrényre.
Vágólapra másolva!

Folytatja a márkával nem feltétlenül asszociált kiegészítők gyártását a Lenovo, bemutatta a második generációs éjjelióráját. A keveset teketóriázva Smart Clock 2 névre keresztelt termék egy négyhüvelykes megjelenítővel szerelt okoskijelző, elérhető rajta a Google Asszisztens, vezérelhetőek lehetnek vele az okosotthonos kütyük, a 3 wattos hangszórójának köszönhetően pedig vezeték nélküli hangfalként is használható. Ezek mellett általánosságban véve mutatja az időt, enyhe éjszakai fényként funkcionál, és persze ébreszt a beállított időpontokban.

Lenovo Smart Clock 2 Forrás: Lenovo

Elődjéhez képest a Smart Clock 2 nagy fejlesztését az jelenti, hogy kapható lesz hozzá egy telefonok és okosórák vezeték nélküli töltésére használható dokkolóállomás. Ez kompatibilis az Apple MagSafe mágneses rögzítéssel, a vezeték nélküli töltést pedig Qi-szabványon keresztül végzi, maximum 10W teljesítménnyel. Az állomáson található még egy klasszikus USB-A port is, ez egy további eszköz vezetékes töltésére vehető igénybe.

A Lenovo Smart Clock 2 elsőként az Egyesült Államokban lesz kapható szeptembertől, önmagában 90 dollárba, olyan nettó 27 ezer forintba kerül majd. Nem világos, hogy önmagában a dokkolóért, továbbá az órát és a dokkolót is tartalmazó csomagért mennyit kér majd a vállalat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!