Marco Rossi megszólalt Szoboszlai Dominik jövőjével kapcsolatban

fbl Horizontal FOOTBALL
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates scoring the opening goal with his teammate Leipzig's French midfielder Christopher Nkunku during the German first division Bundesliga football match Bayer 04 Leverkusen v RB Leipzig in Leverkusen, western Germany on April 17, 2022. (Photo by UWE KRAFT / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik az utóbbi hetekben visszatalált a helyes útra, a hónapokig tartó mellőzése után újra több játéklehetőséghez jut az RB Leipzig labdarúgócsapatánál, még ha nem is sikerült bejutni az Európa-liga-döntőbe. Él is vele, legutóbb április legjobb újoncának választották a német Bundesligában. Pár hete még a távozásáról szóltak az átigazolási pletykák - most azonban, a jelek szerint, lekerült a napirendről az eligazolása.

Legalábbis erre lehet következtetni Marco Rossi szavaiból. Olasz szövetségi kapitányunk hazájában, egy rádióadásban nyilatkozott Szoboszlairól, aki iránt - többek között - a Napoli érdeklődött - írja a Ripost.

"Dominik a Napoliban? Erről nem tudok mit mondani, hiszen nem beszélgetünk a srácokkal az átigazolásokról.

Stabil pozíciót akar kiharcolni Lipcsében, úgy gondolom, jelenleg ott akar maradni"

- mondta a Nápoly melletti kisvárosban, Pozzuoliban élő Rossi, aki korábban maga is jó ötletnek tartotta volna, ha Szoboszlai a Napolihoz igazol.