A meghatározott mennyiség elegendő minden személyautó megfelelő üzemanyag-ellátására

Kocsikkal szexel egy férfi Pécsett

Tankolás, kocsi, autó, benzin
A cseh álrendőr úgy tűnik mindenhol szándékosan keveset tankol, hogy azokat ne jelentsék a kutasok.
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo beszámolt róla, péntek reggeltől kezdve egy új korlátozást vezetnek be a Mol-kutakon, amelynek jegyében napi 50 literben korlátozzák a tankolható üzemanyag mennyiségét. A vásárlók kiszolgálásának biztosításával és a töltőállomások zavartalan működésével indokolja a társaság, hogy normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert lehet egyszerre tankolni az eddigi 100 liter helyett.
Vágólapra másolva!

A vállalat közölte, a limitet aszerint határozták meg, hogy mi az a mennyiség, ami a lakossági felhasználók számára elegendő.

Felhívták a figyelmet arra is, ha a fogyasztó magyar forgalmi engedéllyel rendelkező autóba tankol, úgy hatósági árat fizet, amennyiben benzinkannába, akkor piaci árat kell fizetnie.

A Mol által bevezetett mennyiségi korlátozás üzletpolitikai döntés, amelynek meghozatalát a Kormány nem zárta ki.

A meghatározott 50 literes mennyiség elegendő bármely személyautó megfelelő mennyiségű üzemanyaggal való ellátására.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A kisnyomású kútoszloppal rendelkező töltőállomásokon, magyar rendszámú személyautóval naponta legfeljebb ötven litert lehet tankolni az üzemanyagokból hatósági áron. Nagynyomású kútoszlopoknál a magyar rendszámú, 3,5–7,5 tonna össztömegű, valamint a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségű limit nélkül hatósági áron vásárolhatnak majd. Ezen kívül azt is előírták, hogy péntektől kezdve üzemanyagkannába vagy edénybe csak piaci áron lehet majd tölteni benzint vagy gázolajat.