Első unokájáról beszélt Oszvald Marika

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Hamar belejött a nagymamaszerepbe Oszvald Marika. A kis Vince már elmúlt öt hónapos, sokat fejlődött, aki a színésznő szeme fénye.
Vágólapra másolva!

Május 5-én született meg Oszvald Marika első unokája. A színésznő rendkívül élvezi az új szerepet, pláne, hogy a tündéri baba már felismeri nagymamáját. "Vince elmúlt öt hónapos, a kötelező oltások egy részét meg is kapta. Kiegyensúlyozott kisbaba, kedélyes, már kacag és sikít, élvezi a hangját. Szép, formás kisfiú" - mesélte.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Nagyon sok munkám van, az október rendkívül húzós volt. Sokat utazom az országban, szinte folyton úton vagyok, és ahogy elnézem, a következő időszak is hasonlóképpen fog telni. Bírom még, és nagyon élvezném, ha folyton az unokámmal lehetnék, de a munkát is el kell végezni. Nem panaszkodom, így is sokat találkozunk. Már felismer, csillogó szemű, értelmes baba. Egyre nehezebb, több, mint hat kiló, formás, nyúlánk, nem az én alkatomat örökölte" - mondta a Borsnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.