Eldőlt Benzema sorsa

Franciaország - Svájc, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Nemzeti Aréna, Bukarest, 2021.06.28.
BUCHAREST, ROMANIA - JUNE 28: Karim Benzema of France celebrates with team mates after scoring their side's second goal during the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between France and Switzerland at National Arena on June 28, 2021 in Bucharest, Romania. (Photo by Denis Doyle - UEFA/UEFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Karim Benzema a közösségi oldalain jelentette be, hogy nem lép többet pályára a francia válogatottban.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid focistája tagja volt Didier Deschamps döntőig jutott csapatának, de nem léphetett pályára a világbajnokságon, mert az első katari edzések egyikén állítólag megsérült.

Benzemával kapcsolatosan folyamatosan terjedt a pletyka, hogy a döntőben esetleg pályára lép, miután felépült a sérüléséből, de erre nem került sor. A hírek szerint összesen három napot hagyott ki, utána már edzett a Real Madridban, de a válogatotthoz nem mehetett vissza, itt írtunk a valódi okokról.

Macron francia elnök sokak felzúdulását kiváltva magával akarta vinni a döntőre a díszpáholyba, de Benzema nem ment.

„Megtettem a szükséges erőfeszítéseket, követtem el hibákat is, de ezeknek köszönhetően jutottam el oda, ahol ma tartok, és erre büszke vagyok. Megírtam a történetemet, és a közös fejezetünk itt véget ért" – írta Benzema a legfrissebb bejegyzésében, így nem láthatjuk többet a nemzeti csapatban.

Benzema 97 meccsen 37 gólt szerzett a váogatottban.