Ezt gondolja Csuti Szorcsik Vikiről, aki mindenki előtt megalázta

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
A SuperTV2-re visszatérő Hal a tortán egyik adásában Csuti visszakapta a Szorcsik Vikinél hagyott tárgyait, de nem túl elegánsan, egy szemeteszsákban. Most kiderült, mit szólt ehhez az üzletember.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kulcsár Edina volt férje és a Jóban Rosszban színésznője a Farm VIP című műsorban ismerkedett össze, majd kapcsolatban is voltak, de pár hét után szakítottak.

A Super TV2 Hal a tortán legújabb évadában Csuti is megmutatta, mit tud a konyhában. Az üzletember nem titkolta, hogy nem mozog túl otthonosan a gasztronómia világában, nincs gyakorlata a főzésben, azonban most minden tudását bevetette, hogy lenyűgözhesse a vendégeit.

Azt hiszem, ha nem lett volna ott Babett, bajban lettem volna...

– kezdte Csuti, aki bevallotta, bizony nem mozog túl otthonosan a konyhában. Ennek ellenére igyekezett, hogy megfeleljen vendégei elvárásának.

Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

Bár az ételek elkészítéséhez kellett némi segítség, a hangulatra nem lehetett panasz Csutinál. Mint mondja, szerinte nagyon jó csapat gyűlt össze, annak ellenére is, hogy az egyik vendég egy meglepő ajándékkal "kedveskedett" a házigazdának. Exbarátnője, Szorcsik Viki ugyanis egy szemeteszsákban nyújtotta át Csutinak a nála maradt ruháit.

– tette hozzá a Borsnak.